Followers

Thursday, May 27, 2010

eBook Tanaman Cendawan

Sekiranya anda ingin memulakan Projek Tanaman Cendawan, anda haruslah bersedia dengan ilmu di dada supaya projek tidak akan gagal. Untuk memudahkan anda memenuhi ilmu didada, saya sarankan anda membeli ebook tanaman cendawan yang ditulis oleh En Amirul Hafiz. Dengan hanya membayar RM30.00 sahaja, ilmu dan pengalaman yang bertahun-tahun bergelumang dengan cendawan akan anda perolehi dengan satu klik sahaja.

Berikut adalah sedutan ebook tersebut:-

Mahukah anda ketahui rahsia bagaimana menjadi seorang usahawan cendawan yang berjaya? Adakah anda memiliki sedikit ruang yang cukup untuk membina kandang ayam atau batas sayur di belakang rumah?

Tahukah anda bahawa ruang kecil di belakang rumah anda ini cukup berharga kerana mampu menjana pendapatan sampingan sebanyak RM1000 ke atas sebulan jika diusahakan dengan berkesan!

Kemungkinan anda sudah biasa membeli sepeket cendawan di pasaraya Giant atau Jusco dengan harga RM4.00 ke RM5.00.

Dalam satu paket cendawan tiram tersebut cuma terdapat lebih kurang 10 ke 15 helai cendawan sahaja dan beratnya cuma dalam lingkungan 400g sahaja!

Kalau anda ingin tahu harga sekilogram bagi cendawan tiram ialah RM10. Dan harga bagi sebongkah (tempat cendawan tiram ditanam) ialah dalam purata RM1.40 sehari.

Bayangkan jika anda memiliki 100 bongkah maka pendapatan sehari anda ialah RM140. Oleh sebab permintaan terhadap cendawan ini kurang di pasaran maka harga sekilogram bagi cendawan tiram boleh mencecah RM15.

Tidakkah anda mahu mempelajari bagaimana mengusahakan cendawan tiram sendiri dari rumah?

Mengapa Harus Memilih Menjadi Usahawan Cendawan?

KOS RENDAH - Anda boleh memulakan perniagaan cendawan dengan kos yang rendah.
KEUNTUNGAN TINGGI - Harga sekilogram cendawan tiram ialah RM10-RM15. Dalam sebulan anda dapat menjana RM2000 jika ada 50 bongkah.
PERMINTAAN TINGGI - Anda bakal dapat menjual cendawan dengan mudah kerana permintaannya tinggi. Tempat di mana anda boleh jual dinyatakan dalam panduan.
RISIKO RENDAH - Mengusahakan penanaman cendawan tidak berisiko tinggi kerana ia mudah dijaga dan tidak mudah dijangkiti perosak. Cendawan tumbuh dengan segar setiap hari.


untuk mengetahui dengan lebih lanjut sila klik link dibawah.

http://www.usahawancendawan.com/index.php?ref=abdulz

No comments: