Followers

Thursday, May 8, 2008

Bajak o Bajak!!

Letih aku tunggu Bajak dgn Jab Pertanian ne. Duit dah bayar tapi tracktor tak nampak batang idung lagi. setiap kali aku call, macam2 alasan yang diberikan. letih dibuatnya. dah banyak kali aku kena postpone anak benih supaya dihantar delay.... sudah banyak masa yg rugi dan makin lambat ler nak start projek aku ner... sepatutnya semalam nak datang tapi driver tur tak call pun nak sahkan lokasi tanah saya. ner ler cara berurusan dengan gomen ner. kena sayik tunggu jer...

No comments: